Stadsrunda

Idag bar det iväg till stan efter att ha försökt få tag på Måns nummer hela morgonen, fick det till slut av Mr Johan, thanks a lot. Skulle ändå åka till stan för att kolla på lite prylar så om jag hade fått in parkour-fotograferingingen idag hade det bara varit en bonus, vilket jag tyvärr inte fick eftersom Måns och CO. var på vift långt bort från Stockholm. Men imorgon ska de tydligen vara i stan igen så om jag befinner mig i närheten då så får det bli till att plåta dem då istället.
Hursomhelst gled jag runt lite i stan istället, kollade på de musikgrejer jag skulle kolla på.
Därefter åkte jag till enskede i hopp om att jag fick titta in hos Souwz men det gick tydligen inte så fick vända tillbaka igen.

Drog en till runda i stan och plockade på mig lite kläder för att sen dra hem igen till middagen.

Guess what, now I'm here.


Hejhopp

Good morning Vietnam!

Tjallo, igår var jag hos Bob. Vi bara hängde och kollade tv, lirade tv-spel etc. och sen vid 12 eller nåt gick vi ut en sväng. Vi hade la rätt trevligt.

Idag är min enda plan att jag ska dra till stan och fixa lite stuff, sen vet jag inte... om Söt hör av sig träffar jag säkert henne, men det får man se hur det blir med det.
Det är iofs fint väder så jag skulle kunna se om Måns och resten av ligan som jag tränade parkour med bak i tiden kan hooka upp med mig i stan så jag kan plåta lite bilder av dem när de hoppar och flyger. Har nämligen en uppgift i Foto A som handlar om rörelse.

Ett litet sammanträffande angående rubriken från ingenstans jag kom på nu är att grundaren av parkour, David Belle, fick inspiration till det av sin pappa som tjänstgjorde i vietnam-kriget. Hello onödiga fakta!

image39

Dags för nya pjuck

Skorna faller i bitar och det är ändå vår snart känns det som så jag kollar efter skor.
Har funderat på dubbelsydda converse eller vad man ska kalla dem, ändå sedan jag provade ett par på gran canaria i somras som var feta, tyvärr verkar de inte ha kommit till Sverige än, om de ens gör det. (Ja, sverige är världens långsammaste och stelaste land vad gäller sådant)

Här är några shots på hur de kan se ut.

image36image37
image38

De sista svartvita är inte helt fel. Jag hade nån idé förra året om att jag skulle köpa tygpatchar och sy fast på sidan av pjucken för att få dem mer personliga, detta blev dock aldrig av eftersom jag först och främst inte hittade nån go patch i de enda butiker i stan jag vet säljer tygpatchar och så ville inte en utländsk sida jag tänkte beställa hem ett gäng patchar (för eventuella framtida bruk också) från svara på hur stora de var. Jag sket i det helt enkelt, men det kanske blir nåt i år, who knows.

TYCK TILL!

kram

Saul Williams

Hip-hop, rap eller whatever är väldigt sällan min genre, men denna snubbe förbluffar både mig och många andra. Hans poesi är häpnadsväckande, och än mer häpnadsväckande är hur vältalig han är även utanför sin musikaliska värld som artist, vilket bevisar ärligheten i hans talang.
När han öppnar munnen för att bevisa sin sak är det en kulspruta av välgenomtänkta formuleringar och poesi som krossar ansiktet på motsättaren. Och i detta fall bryr jag mig inte så mycket om vad han pratar om då det inte är ett så aktuellt ämne här i sverige (även om det är jävligt sant och ett slag i ansiktet på alla "thugs" nuförtiden) men hans talförmåga gör att jag njuter.

Förbluffande ^^

Någon radio-intervju:
 


Saul Williams - "Black Stacey"
(också ett slag i ansiktet på alla "thugs" men också bara ett allmänt bra budskap om individualitet, ärlighet och looooove :P)


Lyrik: http://www.superlyrics.com/lyrics/kGRUBKKOIL@H@J/Black_Stacey_lyrics_by_Saul_Williams.html

Myspace

Jahapp, dags att rycka upp bloggen. Nu är det lov och med det kommer alla möjliga härligheter, som att få sova, att umgås massor med Söt, att glida i stan, att pilla med musik och rent av ta det lugnt och njuta av visdomen om att man egentligen inte behöver göra ett endaste dugg :)

Nu har jag i alla fall slängt upp en provisorisk myspace (http://www.myspace.com/ollieogoun), mest för att brorsan tjatar på mig och för att kunna kolla på myspace-artisters foto-album, men visst, planen är att det småningom ska komma upp lite kvalitétsmusik från mig där. Angående detta håller jag på och "pirat-köper" nyutkomna Reason 4 som jag tror jag nämnt i något inlägg tidigare. I det medföljer bland annat en ny extremt kraftfull och allsidig synthesizer som jag ser fram emot att leka med. I nuvarande hastighet ligger det i mina händer om ca. 2 timmar :(

Idag har jag inte direkt några planer för dagen, sov konstigt inatt vilket gjort att jag känner mig helt seg, men jag ska nog ta tag i kragen och hitta på något kul idag ändå.


Och btw, PS-brushes is the shit!

(10 minuters "arbete")

Kram på alla!

10 månader!

Igår hann jag tyvärr inte skriva så jag gör det nu! Igår var det nämligen den 19:e och det betyder 10 underbara månader med Söt!

Tyvärr hann vi bara träffas ett tag då jag var och klippte mig osv innan jag åkte dit. Snart är det hursomhelst fredag och då fyller hon år, så glöm för bövelen inte att gratta henne! Paketutdelning och birthday-pussar väntar.


Kram på alla!

HEJ

 Nu sitter jag hos söt. Igår möttes vi i stan, vi åt på donken och flydde undan kylan så gott vi kunde. Efter ett tag åkte vi då hit där vi tittade på film, åt pizza och sedan gluttade melodifestivalen. Vi höll tummarna för att Carola inte skulle gå vidare och det hjälpte ju lite iaf.

Nu orkar jag inte skriva mer,, pussar på söt.

Hjärthugg

Livet kan vara fucking skrämmande och den som säger annat har bara inte upplevt verkligheten än.
Jag såg just verkligheten i ansiktet, i ögonen av en nära i panik, skrikandes, kippandes efter luft, med bröstsmärtor likt knivhugg och ett huvud på väg att sprängas.

jordgubb

Så enkelt svar, så mycket krångel för inget, så onödigt... och till sist så himla mycket kärlek <3


på något sätt vänder vi det alltid... vi är bäst.

Inflytt

Jahapp, denna helg har det varit en kort träff med söt i fredags, jobb, och igår (lördag) var jag på inflyttningsfest hos Ante. Det östes på med folk och var till slut säkert runt 20 pers i hans 2 rum och kök hehe. Det var skoj, jag lärde känna många nya människor och hade en allmänt nice kväll. Det som sög var att söt inte var med, men nästa gång kanske. Sen idag har jag jobbat som sagt och nu har jag precis kommit hem och ska trycka i mig mat.

Och kan tillägga att två tomtar var och handlade på ica idag, en med klassisk tysk tomte-outfit (den alla är vana vid) och så en med lite mer oldschool svensk stil, gråa kläder och spetsig röd strut-mössa på huvudet. De hade köpt lite tacos, bröd och chips vad jag kunde se. Och jag klandrar dem inte för att vilja chilla lite såhär efter julrushen.

"små" saker förgyller

image34

Jao, rubriken och bilden talar väl för sig själv. Jag visste inte riktigt var jag skulle spara bilden så att jag själv ser den och kan glädjas utan att någon annan behöver göra det... men jag lägger den här då det inte är så många besökare.

Anyways!
Idag var jag då efter en natt på ca. 5 timmars sömn på G för en seg skoldag haha, denna dag var faktiskt riktigt seg... det är segt att klaga men när dagen är extremt seg och man själv är seg på grund av för lite sömn är allt för segt för att man ska kunna undvika att ens lite lätt nämna att det var just segt.

Annars är allt bra och jag har precis ätit middag, Tobbe ville hänga lite med mig så jag ska nog sticka över dit ett tag innan det blir för sent, måste i säng i tid. Mina planer på att pilla med Cubase och lära mig mer gick i kras men kanske får tid att göra det imorgon istället, jag hoppas att Cubase-kursen som enligt information ska starta nästa vecka blir av, är så taggad på att få ett ordentligt stabilt grundredskap för musikskapande. Bemästrar Reason sedan tidigare men jag tror att Cubase är nyckeln till frihet i mitt skapande haha. Vad poetiskt.

KRAM!

Jordgubbsglass

Och DÄR smälter jag och blir en varm lycklig fläck på golvet. Du är underbarast underbarast!!!


*fniss*

image33

Jag kom på nu, precis nu att jag kan lösenordet till Söt's blogg, den här alltså. Och han skriver så lite i den så då tänkte jag fylla ut det som han inte skriver, idag iallafall! Och allt är då egentligen bara riktad till min Söt för att han är en så underbart fin människa!

Söt, jag har sagt eller skrivit något liknande till dig förut men kan inte låta bli att göra det igen. För mig är du solen den varmaste sommardagen, den varma filten och koppen choklad den gråaste och blåsigaste höstdagen, du är den första riktiga snön som ger allt ett lugn, du är den första blomman som slår ut på våren. Du är min.

Puss på Söt och kram till alla övriga läsare!

Souwz signar ut!

Sleepy head

Nu är det dags att sova och jag har inget emot det, för det betyder att det blir imorgon, och imorgon händer något speciellt. :)

Kram.


Subway drive-by

Jahaja idag var det skola som vanligt, jag undar hur många inlägg jag börjat så? Det var hursomhelst skola... som vanligt. Jag är rätt trött på "vanligt". Det segar ner en, när det inte händer NYTT då blir man slapp och fastnar trampandes i samma smet utan ork att göra något åt det. Måste försöka få lite ändring på det.
Värt att nämna är åtminstone att jag idag på vägen hem från plugget besvarade min mages rop på hjälp genom att svänga förbi Subway för att plocka med mig en saftig Subway Steak-smörgås att äta på tåget. Den smörgåsen försvann fort, och den var god.
I VH Centrum stötte jag på Ante som sa att han tänkte dra hem lite folk till sig under kvällen, att han gärna ville ha dit mig och att han skulle ringa mig. Mobilen har varit dödstyst, förutom då jag fått sms av min söt, så jag antar att han glömde mig eller bangade på hembjudningen och slappade istället eller nåt.

Väl hemma har jag i alla fall scoutat nätet efter ny musik/musiker att införskaffa pirate-style, lyssnat musik, varit social med päronen och ätit chips med dipp och grönsaker.

Nu börjar jag känna mig trött och tänker därför söka av köket efter något onyttigt innehållandes kopiösa mängder socker att ge mitt blod ett skönt energi-rus med.

*Poff*

RSS 2.0