Handla marsvin

Idag har varit en lång dag. Den började med att jag vaknade av ett 30 minuters monzun-regn utanför fönstret vid halv 8. Ovetandes om det tidiga klockslaget stapplade jag ut i badrummet för att i caveman-style klunka i mig några liter vatten och sen somna om igen. Runt 13 bar det iväg mot brorsan för att tillsammans med honom och Jenni ge sig ut på en shoppingrunda vid Länna och sen vidare till Ica Maxi. Anledningen till att jag åkte med var att jag ska köpa ny tv så efter att vi spanat in fula skor i Stadiums sko-rea, köpt flip-flops och hällt i oss powerade tog vi en lång runda på Expert för att titta ut en lovande tv. Efter många om och men så lutar det åt en Samsung 37'' full-HD men vi valde att vänta lite för att kolla upp om den finns att få billigare någon annanstans och vilka försäkringar som eventuellt kan vara bra att köpa till.

När Jenni hade fått köra sitt race på Rusta drog vi vidare mot Ica Maxi men stannade på vägen för att köpa lite syrsor och en ny flytande, vattentålig leksak till Fenja som hon ska kunna ha att leka med när hon plaskar runt i diverse sjöar och liknande. En runda på Maxi och sen åkte vi till Jennis mammas tomma hus där jag och brorsan hjälpte till att plocka några liter krusbär (nej vi pallade inte från grannen... så mycket) åt Jenni som bestämt sig för att göra saft. Med benen fyllda av krusbärstaggar och sting från olika kryp grillade vi kyckling, kött och majskolvar och åt hemmagjord "potatissallad". Det var grymt gott.

Efter en rutt tillbaka till brorsan och en tågresa är jag nu hemma igen. Imorgon ska jag till stan för att klippa håret (som fick väldigt många komplimanger i lördags) och efter det träffar jag förhoppningsvis Söt som jag har längtat efter.


Enligt random källor ska tydligen de väldiga åskovädren runt Dalarna och liknande dra sig hitåt imorgon typ och folk uppmanas därför att stanna inne i händelse av kraftiga åskväder. Om jag får gissa så kommer det dock antagligen vara skinande sol och jättehärligt imorgon men man vet aldrig.

Kram!

cute

Här har det inte direkt bombats den senaste tiden, i måndags kom söt hit och sedan dess har vi spenderat massor av mysiga, soliga timmar tillsammans här hemma hos mig och på andra ställen. Vi har stekt, haft grillning med några vänner och chillat så mycket vi kunnat och bara haft det riktigt bra helt enkelt. Igår kom mina päron hem efter 3 veckors tid i Spanien men önskar de kunde ha stannat kanske en vecka till. Inte för att mina föräldrar är förskräckliga (inte mestadelen av tiden iaf) utan för att kunna ha söt här dag ut och dag in, det har varit galet härligt. Puss på min fina.

Men med allt lyckligt kommer också något tråkigt antar jag. Min mormor är tydligen riktigt risig, hon är gammal och igår hade det tydligen verkligen kört ihop sig och hon mådde piss, hon fick panik och så (dödsångest) men nu har päronen hämtat hit henne så hon bor här i ett dygn typ och vilar upp sig.


Men nu ska jag chilla lite i trädgården eller nåt. Ha det bra! Kram

15!

Idag är dagen, the day, Dagen med stort D. Idag är det 15 månader med Söt. Jag är lycklig för all tid jag har med dig, tusentals pussar och kramar.

From dawn till dusk

I förrgår hade jag ett 6-14-pass på jobbet men när klockan närmade sig 12 fick vi reda på att den enda personen som skulle jobba stängning på kvällen var sjuk. Alla bangade på att jobba eller hade annat att göra osv så det slutade med att jag lekte stålmannen och jobbade över. Mitt villkor var dock att få vara ledig dagen efter, dvs igår. Så i förrgår jobbade jag alltså från öppning till stängning, 06-22, 16 timmar, eller ja 14 timmar om man räknar bort 2 timmar rast.

Igår var jag med Söt, vi gled till långholmen för att bada men det visade sig vara väldigt kallt i vattnet, cred till Söt dock som faktiskt näääästan doppade sig, man kan nästan säga att hon gjorde det. Hursomhelst chillade vi där ett tag medan en unge poopade i vattnet och lite annat. Efter det drog vi till parkteatern på djurgården med Söts mor för att kolla/lyssna på Anna Järvinen. Det visade sig dock att stället var fullproppat, även fast vi kom dit tidigare. Anna har en del fans. Vi hamnade på en bänk i en lekplats vid sidan om där vi istället satt och lyssnade till Anna.

Mot kvällen åkte jag och Söt hit där vi kollade på film, idag har vi kollat ännu mer film och nu sitter jag här medan Söt ligger i sängen bakom mig och chillar/sover eller så. Nu ska jag pussa på henne.


KRAM!

GTA

I förrgår kväll drog jag direkt efter jobbet hem till Bobban som bjudit dit folk på middag. Han stod i med maten för fullt när jag kom och bjöd en stund senare på pasta, bacon och nån vitlöksfyllning inrullat i lövbiffar och massor av annat. Sen blev det tårta till efterrätt!
Dagen efter kom Söt hit, vi mös och åt godis och roade oss åt att flyga helikopter och välta bänkar i GTA4 till PS3. Framåt natten svepte vi i oss lite glass, Söt visade hur bra hon är på att göra "stolen" (träningsövningen för låren då man sitter 90 grader mot en vägg) och jag blev mäkta imponerad. Vi sov och tidigt på morgonen vaknade jag lite halvt av att någon kliade mig så galet skönt på ryggen, jag var bara sådär halvvaken som man kan vara ibland, så på gränsen till drömlandet låg jag där helt avslappnad med gåshud över hela kroppen och njöt, PUSS SÖT.
Idag hann vi inte riktigt hunnit göra mer än att äta frulle, chilla, kolla tv innan Söt begav sig hemåt.

Nu sitter jag här och har städat och fixat, ska kanske ordna lite fler saker, som stryka osv men tar det senare.

KRAM


Haard work work!

Har jobbat lite titt som tätt och då flyter bloggandet ut ur systemet eftersom det inte alltid finns så mycket att blogga om. MEN det finns det för jag har varit ledig några dagar nu. Det nämnvärda är väl att jag varit med Söt i fredags, lördags och igår. Vi har väl bland annat gjort vår plikt som BEA-fans (Söt är mest BEA-fan men jag gillar också BEA) genom att handla där några gånger, vi har haft det det mys, varit i stan, pussats, ätit godis och grillad korv. Jag sov bara 3 timmar eller något sådant inatt och har jobbat så mitt minne och huvud i största allmänhet är allt ifrån på topp, men jag kanske skriver mer när/om mitt huvud kommer med i matchen igen.

Angående jobb kom jag att tänka på denna reklam:



PS. Snubben som åker på ismaskinen och äter smörgås är en av min före detta klasskompis Eriks 43 farbröder. xD

RSS 2.0