Idiot->KUND< på Ica Maxi

Ja juste, nog för att Ica Maxi strulat med köttfärs (vilket var helt och hållet butikschefernas fel), men idag när jag jobbade (på Ica maxi obviously) hade jag oturen att bli påhoppad (bildligt talat) av en kund. Det händer lite då och då när man jobbar i butik att allmänt deprimerade kunder med för lite fritid tar ut sina aggressioner på personal i matbutiken istället för att ta tag i sina egna privata problem.
Idag var det hursomhelst en man i 30:årsåldern som vid 6 på kvällen blev förbannad över att några av våra varor var slut och att vi därmed borde ta bort skyltarna på en halv sekund (även fast vi inte ens fått någon order från vår chef att gör det) eftersom det står i typ lag nr 23144795 del B i år 1962:s upplaga av matbutiksregelhandboken: "Död åt skyltarna"... eller nåt.
Han var i alla fall riktigt otrevlig och jag försökte prata med honom på ett civiliserat vis och ta reda på problemet för att kunna hjälpa honom, men han ville inte ens lyssna, han var fast inställd på att prata med butikschefen eller i alla fall någon högt ansvarig i butiken (uppenbarligen för att han antog att jag inte hade någon koll alls pga. min ålder eller liknande). Riktigt dryg snubbe var han hursomhelst.

Och så i morse höll jag på att bli påkörd av en bil när jag cyklade till jobbet. Det var både bilistens och mitt fel, men ingen olycka inträffade i alla fall så det är cool. Det är farligt att ha bråttom till jobbet.

Ja, och nu har jag antagligen lyckats få det att låta som att min dag var fruktansvärd, men det var den inte. Förutom de där två små händelserna så var dagen bra, lite segt att jobba pga långt pass och förhållandevis lite att göra i butiken dock.
Men efter att ha läst de två galet fina sms:en jag fick av söt när jag slutade jobbet så kändes det som att allt segt bara försvann och humöret gick upp på topp.

Imorgon är det skola och då får jag reda på resultatet på mitt senaste psykologi-prov, looking forward to. Psykologi får mycket plats i min blogg men det beror nog på att det är det roligaste ämnet, mest tack vare min grymma lärare, tack till Mackan.


KRAM!

 (random nice bike på tal om inget)

Tomt

NU ska min söt åka hem och det S.U.G.E.R

Hundvakt

Jaaao jag har slappat till mig rejält med bloggen men den faller liksom ur hjärnan på något sätt, även fast det är hur simpelt som helst att bara ta några minuter och slänga in ett inlägg om vadsomhelst.
Idag var jag i alla fall i plugget och vid ett var det dags för foto-lektion, men till vår överraskning var Fia sjuk eller något så jag kunde dra mig hemåt redan vid ett.
Mycket förseningar i tågtrafiken av någon anledning, men till slut kom jag hem till dörren. Nu har jag ätit massa, pillrat med Cubase och kollat lite film.

Snart kommer brorsan med Fenja, the finger-chewing dog! Jag ska ta hand om henne i några timmar nu under kvällen. Får se om jag lyckas behålla mina fingrar till imorgon då det blir jobb 06-15, och därefter förhoppningsvis träffa min Söt och ha det bäst, i annat fall blir det väl till att hitta på något annat.

KRAM!


Yeh

Nu sitter jag hemma hos fröken Söt. Ska om ett tag dra mig till staden för att först krubba kebab med polers och sen glida till dramaten och avnjuta lite finkultur i form av några timmars teater, frivilligt men helt pröjsat av skolan så jag bangar inte.

Hursomhelst är min söt här och det är tråkigt för er att ni inte kan se hur galet otrolig über-söt hon är, men lucky me som får det. In your face. Nu blir det puss och kram på min Uss. Återkommer med ett inlägg om teatern och helgen.

Ha det gutt, kram.

Saimiri feat. Stringbeanjean

Idag så kan jag berätta för er alla att Oliver, som äger den här utmärkta bloggen, har varit i skolan och haft samhälle där dom pratade om Size Zero, intressant må jag säga! Sen så har kisskotten varit inne i staden och köpt hantlar som väger fem kilo styck, typ som en katt, två om det är kattungar! Han har även varit på Jam och pratade med dom där inne "länge".

Nu är han här hos mig och jag är då den omtalade Souwz/Sussie/Söt/Bäst.. Whatever som en del tycker att det skrivs om för mycket (syftar på Micken. HEJ MICKEN, hur mår du? :-D).

Jag vill också passa på att säga att Oliver är beroende av Playaheads forum!!!

Over and out / Sowzïe

citat: "Budo fitness är tomtar för de langar bara escrima-sticks i teletubbie-klent bambu-trä istället för typ Arnold-strongt hikkori!"

Back to school

Jahapp, skolan har börjat igen. Det känns inte så värst hemskt med tanke på att den sista plågande kursen (matte D) snart tar slut. Därefter är det mest roliga kurser.
Jag fick klagomål ifrån Micken om att jag skriver för mycket kärleksförklaringar till min Söt här. Hon tycker att jag kan hålla det mellan mig och söt, men det tycker inte jag, därför tänker jag fortsätta att skriva till mitt Bästa här så mycket jag vill.
Massor av pussar på dig Söt, imorgon ska vi ses och ha det bäst! <3

Hi-def ultra-realism

Year Zero är Nine Inch Nails senaste album och det är i stortsett ett verk av endast Trent. Ett koncept-album som behandlar en tänkbar mörk framtidsbild, en dystopi. Övervakningssamhällen, religiös extremism, kapitalism, miljökatastrofer you name it.

Btw, CD-skivan till Year Zero ändrar färg när man lirar den i cd-spelaren hähä.




I should have listened to her
So hard to keep control
We kept on eating but
Our bloated belly's still not full
She gave us all she had but
We went and took some more
Can't seem to shut her legs
Our mother nature is a whore

I got my propaganda
I got revisionism
I got my violence
In hi-def ultra-realism
All a part of this great nation
I got my fist
I got my plan
I got survivalism...

Gran finale

Detta är sista kvällen utan päronen, för imorgon klockan 3 anländer de i Sverige, och då får det inte ens vara en liten smula bakom ett element i huset, det ska vara skinande rent överallt (känns det som). Därför blir det städning imorgon, ställer klockan på en rimlig tid och förvandlas till "husmor 2k8".

Idag har jag i alla fall varit med Söt, bästa och enda vettiga sättet att avsluta friheten här hemma. Hon sov över och idag drog vi på en shoppingrunda på konsum och köpte allt vi behövde för att sen tillaga en galet god middag i form av tacos (woho!). Det blev snuskigt gott och vi blev snuskigt mätta.
Hade det förövrigt så bra det går hela gårdagen och hela dagen idag.

Och till mitt Söt, du är det finaste och bästa jag vet. När du är här är allt rätt. Massor av varma pussar till dig! <3


Och eventuella övriga läsare, ni får fan nöja er med kramar (i bästa fall). Kram! :)


Nyår och lite därtill

Jag spenderade nyår met Söt, vilket jag bestämt långt innan, det var givet. Vi gjorde middag, hon gjorde efterrätten, vi åt och chillade, hade det allmänt mysigt precis som vi alltid har. Vi läste lite meddelandehistorik från msn, de första gångerna vi pratade med varandra och så pratade vi om året och minnen och vad vi lovat oss själva att göra nästa år och så vidare. Strax före tolv tog vi emot Jenny som satt hemma och hade tråkigt, vi gick ut vid tolvslaget, gluttade "pang-pang" och kramades med Bobbans mamma osv hehe. Sen följde vi Jenny till stationen så att hon kunde åka till handen och möta upp lite klasspolers. Kvällen fortsatte hos mig. Det var lugnt och skönt, vilket jag tycker var gött. Lite kompensation till julens röj, balans.
Dagarna efter har jag varit med Söt och jobbat lite och så. Igår gick vi ut på en promenad i snöyran, vandrade över åker och genom skog samt kastade snöbollar och rullade lite i den varma snön :)

Idag har jag jobbat, sov cirkus 3 timmar, gick upp halv 5, jobbade till 15. Drog över lite på tiden när jag skulle sluta så jag missade först bussen jag brukar ta vid en viss hållplats så jag gick till en annan där en buss kom. Busschauffören var senil och hade noll koll så han lurade mig och sa att den bussen inte gick förbi dit jag skulle. Efter att bussen åkt kom ingen annan buss (den jag brukar ta är den sista bussen) och jag insåg att chauffören hade fel och att det egentligen var den bussen jag skulle ha tagit. Så då var det bara att vänta i isande kyla på nästa buss i ca 20 min. När jag kommer till tågstationen missar jag mitt tåg med 1,7 sekunder och tvingas vänta i kylan på nästa tåg som ska komma 15 min senare... då kommer pricken på i, det tåget är 5 min försenat. Efter 20 minuters väntan och med 2 förlamade infrysta köttstycken till händer rikare kommer jag så småningom på tåget och kan åka hem.
MEN, värt att poängtera är att jag tog det med en klackspark, orka bli  helt upprörd och förbannad. Vet ni varför? Jo därför att jag har världens underbaraste flickvän, som gör mig gladast, även i stunder som dessa! Pussar på dig!

Ha det bra, kram!

image30

RSS 2.0