Mösspåtagning

Idag kladdade jag ner alla kunskaper om kristendomen jag hade lyckats trycka in i huvudet från igår, sen var det vanlig dag tills kl 14 då det var dags för studentmösspåtagning.

Alla treor samlades i aulan där vi lyssnade på rektorn, esteterna som sjöng och så sjöng vi vår studentsång på slutet och alla tog på sig sina studentmössor och ett glädjerus svepte genom rummet haha, och alla rusade ut för att försöka hitta någonstans att mysa med några öl osv.

Enda enklast tillgängliga stället var Oleary's som dock såklart var överfullt med studenter på nolltid och de flesta som inte hann dit i tid, inklusive mig, drog hemåt istället.

Ikväll ska jag träffa Söt, får se vad vi hittar på :)


Och så langar Trentan en ny låt. Slänger upp den på lite random torrenthemsidor osv helt utan förvarning precis som han brukar göra. Verkar inte vara något verk som han ägnat mycket tid åt så det är antagligen därför. Kan vara något de spelade in i samband med produktionen av Ghosts.




Nine inch nails - Discipline

På stan med Jimmy, svampplockaren

Idag var skolan näst intill obefintlig så jag passade på att ta en tur till stan där jag först strosade runt bland några affärer och hittade ett par eventuella skor, en t-shirt och ett par knickers jag skulle kunna tänka mig att köpa, drog även en kort tur inne hos Jam och lekte lite. Kort därefter träffade jag Söt vid hennes plugg, egentligen bara för att få sällskapa en stund med henne till tuben. Söt gled hemåt och jag drog vidare till NTI-gymnasiet, där Jimmy "pluggar".
Försökte ringa honom hundra gånger på vägen utan något bättre resultat än en tant som med en helt vardaglig röst sa: Det går inte så bra att komma fram just nu, prova igen lite senare. Som tur var träffade jag på honom i klungan av solstekande trottoar-elever utanför hans plugg. Lite senare drog vi iväg och knatade runt i city. Från hötorget till stureplan och humlegården och sen tillbaka typ.

På tåget på vägen hem lyckades jag däcka två gånger. Satt och blundade och vilade ögonen och somnade så att huvudet liksom hejdlöst tippade bakåt. Byggarsnubben framför mig sov ändå också så det var rätt soft stämning där på tåget anyways. Jag tror att mina två små powernaps à 1 sekund vardera faktiskt gav utdelning för jag kände mig piggare efteråt, tillräckligt pigg för att plocka fram religionsboken och plugga kristendom inför provet imorgon, vilket är det jag ska syssla med nu också!

Kram

Sneaker pimps - Loretta Young Silks

Håller just nu på att tanka en, vad det verkar som, riktigt nice skiva. Har inte tankat musik eller laddat in något nytt på MP3'n på evigheter, mest på grund av att jag inte haft så mycket nytt att fylla på, kräsen som jag är. Senare ska jag dock med glädje fräscha upp den med lite nytt, nämligen tre hela album och lite randomlåtar:

Martin Grech - Open Heart Zoo,

Eels - Meet The Eels: Essential Eels Vol. 1

och

Sneaker Pimps - Bloodsport



Sneaker Pimps - Loretta young silks

(Relativt lättanalyserad låt med ett bra budskap som Blondinbella och många andra (tjejer) idag kanske bör ägna en tanke åt)

Choklad-fondue

I helgen var jag med söt, vi sågs på lördagen och var ett tag i enskede-hooden för att sedan dra oss ut på landet (hit). Vi mös, pratade och testade chokladfondue. Under söndagen var vi ute på promenix och hade det bra.
Galet många pussar och kramar på söt som jag hoppades skulle vara här hemma när jag kom hem från plugget, så var det dock tyvärr inte...

Idag har jag i alla fall skrivit engelskauppsatts, som del av nationella proven. Jag tror det gick helt okey.


När värmen och sommaren kommer börjar jag av någon anledning lyssna på Gorillaz (som annars inte är så poppis i mina öron under vinterhalvåret).


Martin Grech - Notorious


Amon Tobin

Foley Room

(Snubben glider runt och spelar in alla möjliga vardagliga ljud och sätter ihop det, på elektronisk produktionsväg, till musik, ofta ackompanjerat av orkester etc.)

Han är ball.




Enik - Disconnected


Studenten, tips tack!

Just nu håller jag på att försöka komma underfund med vad jag vill göra när jag tar studenten, det lutar åt att ha någon form av sofistikerad fest här hemma med god mat och grejer, brorsan och jenni är taggade på att vara med och fixa det isf. Det känns bara så svårt att bestämma, och jag måste i så fall bestämma vilka jag vill ska komma hit, och jag känner att jag tröttnat en del på många av mina gamla vänner, eller hamnat på ett annat plan, vet inte hur man ska beskriva det. Det kan mycket väl bli så att jag bjuder hit en del av mina gamla classmates som jag inte träffat på ett bra tag men som jag vet är sköna.
Men å andra sidan behöver det heller inte ens vara en fest, jag kan välja att gå ut på restaurang, åka iväg någonstans eller vadsomhelst. Min mamma har sagt att hon ordnar det jag önskar.

Om det är någon som mot all förmodan läser bloggen kanske du har något tips, eller vet vad du eller någon familjemedlem eller så gjorde när de tog studenten?

KRAM

Kanske början på frenetiska spontan-inlägg

Yey jag orkar inte anstränga mig så mycket med bloggen och det tenderar att bli hundra meter långa inlägg och de tar lång tid att skriva osv, så jag kanske satsar mer på att bara slänga upp random bilder, filmer etc. som jag råkar stöta på när jag fördriver tiden på nätet eller liknande.
Spontana inlägg helt enkelt. Sen om det händer något speciellt klämmer jag nog till med ett flåttigt jätteinlägg as usual.

Här är i alla fall ett par bilder från när jag och min grupp avslutade vårt geekiga stora projektarbete förra veckan. Man fick inte välja projekt helt själv som man i vanliga fall brukar, utan vi fick välja ifrån en lång lista med bara naturvetenskapligt inriktade ämnen, vilket uppenbarligen sög. Detta projektarbete var i alla fall det som verkade mest lockande och nog var det ganska roligt. Att hålla en 1½ timmes föreställning och visa experiment osv för barn, samt självklart lära dem en del om naturvetenskap och kanske få dem lite intresserade.

  

Jag langar eld som Harry Potter


1 år!!!

Idag har jag haft min Söt i tillvaron i ett år, ett ljuvligt år, även om det gått fort. Vi åt ute igår och sedan åkte vi hit till VH där vi först hyrde två filmer och sen begav oss hem till mig. Här hemma bullade vi ihop oss bland mysiga kuddar och mös och kollade på de två filmerna, vilka var en komedi och en skräckrulle.
Idag startade vi upp med att laga pannkakor, precis som jag sa tidigare i veckan att jag ville göra till frulle idag. Så det blev pannkaks-brunch. Efter det har vi varit ute några gånger samt chillat och haft det mys här.

Till slut var det tyvärr dags för söt att åka hem och jag följde henne till Farsta. Nu är jag hemma och imorgon är det lite jobb som gäller, jag har inget emot det då jag vill ha en fin penga-påfyllning snart, har varit ganska slösaktig på senaste, eller åtminstone köpt en del dyra prylar.

Jag är egentligen för trött för att skriva överhuvudtaget men jag vill så jag gör det ändå, men nu är det dags att säga godnatt!

Tusentals pussar till Söt för att hon är den absolut finaste och bästa.

KRAM.

Boom

Jao det blir inte så värst mycket skrivande här, men jag är inte heller jättemycket för blogg annat än för att bevara minnen av speciella händelser.. tyvärr är jag dålig på att skriva ned sådant också, det kommer helt enkelt inte upp i tanken att logga in på bloggen och allt.
Jag kan i alla fall konstatera att jag i fredags var hos Ante tillsammans med några andra random människor, vi umgicks lite och det var la trevligt. På lördagen träffade jag min Söt, först var vi hos henne men sen åkte vi hit och sov och så var vi med varandra större delen av söndagen också.
Vill passa på att nämna att vi firar 1 år på lördag, real deal :)

Sen så har jag verkligen börjat få flow på musikskapandet nu, det mesta går som smort och har nu med hjälp av mina nykirrade hörlurar och lite andra verktyg äntligen kunnat få lite bättre sound på det jag skapar. Håller fortfarande på att lära mig diverse saker jag känner att jag behöver ha koll på innan jag kan ta mig samman och slänga ihop något fulländat musikstycke.
Det som gör mig galet glad nu är att jag känner att jag äntligen fått koll på några viktiga bitar som är väldigt väsentliga för det jag tänkt mig att producera, därför skulle jag nog om jag tog mig tiden nu faktiskt kunna bygga ihop något tillräckligt bra för att visa upp.

Detta gör mig glad och ger lite extra lycka till min vardag.


KRAM

image53

Krokant

Ägaren till denna blogg är dålig på att blogga, väldigt så ibland måste man fylla ut den, som jag gör nu.

Jag sitter med Mr ägare framför mig och han gluffsar is sig glass som den tjockis han är, neeeeeh, han är sötis.

Pusshej!

19 barre

Igår kväll hade jag inga förhoppningar alls om idag, jag trodde inget speciellt skulle hända direkt och jag brydde mig inte direkt heller. Har grejer till plugget som pressar mitt psyke och hade inte direkt trott att det skulle bli mer idag än att vara i plugget (längsta dagen i veckan) och sen dra hem, äta middag, plugga och sova.

Men annat blev det!

Morgonen började med en oväntad men väldigt nyttig present... jag hade inte önskat mig något speciellt och förväntade mig inte heller få något speciellt och det hade varit okey med mig, men istället får jag ett presentkort från Jam på låt säga.. "en summa pengar" som jag ska använda till att köpa ett par av deras flådigaste hörlurar i princip. Jag brukar alltid sno mina pärons hörlurar och de kom därför på att jag behövde ett par utan att jag ens bad om det, så jackpot på den presenten. Tack mina föräldrar!

Sen går hela skoldagen som vanligt, lång och seg, och när den äntligen är slut så vem blir man överraskad av om inte min Söt! Kommer gåendes, finare än någonsin. Hon hade köpt chokladkakor från pressbyrån som vi satte oss på en bänk ute och njöt av.
Därefter gick vi vidare till Rudan och slog oss ner vid en bänk där jag sen öppnade två paket från Söt. Det ena innehöll en vrål-nice t-shirt (som dessutom var miljövänlig ^^ passande nog då jag pluggar natur - miljö), det andra paketet innehöll en flashig ansiktslotion (eftersom Söt ofta tycker att jag är torr i ansiktet).

Faktumet att det hade räckt med att Söt bara dök upp för att göra hela min dag visar kanske hur extra otroligt glad jag är nu. Tack Söt för att du är du och för presenterna och allt. PUSSAR i massor <3


image52

RSS 2.0