Prodigy



Ny platta i Mars nästa år! Woho!


Week Sweep

Jag får starta den här veckan med att skriva de bästa sakerna som hände förra veckan. Förra onsdagen träffade jag söt och allt kändes bra igen, sen knegade jag lite tror jag och på fredagen kom söt hit till landet där hon fick se äkta landet-snö. Vi handlade massa ingredienser och lagade smarrig taco-middag och festade sedan på godis och mös och hade det riktigt riktigt bra. Tro det eller ej, på lördagen gick vi upp i god tid, åt frulle och söt begav sig till staden för att möta upp med vänner och jag drog på cubase-kurs. Hade inte varit helt fel att stanna kvar i varma sängen med söt resten av den iskalla snöiga dagen dock.
Kursen börjar ju visserligen komma in på lite djupare saker nu men jag och brorsan har oturligt nog fortfarande extremt mycket högre kunskaper än "läraren" och det kommer nog inte ändras så mycket. Konstigt nog har jag dock lärt mig en hel del små grejer som faktiskt hjälpt mig att komma igång mer med mjukvaran hemma, dock inte tillräckligt mycket grejer för att kursen ska vara värd pengarna den kostar. Jag skulle kunna hålla samma kurs (och flera andra) 100 gånger bättre med tanke på den låga nivån, mamma höll med mig om att det lät som ett bra extraknäck.

Väl hemma från kursen var det bara att göra sig iordning och invänta Mattias och Sebbe. Vi hängde här ett tag, lyssnade musik och snackade, sedan drog vi till gula villan där en väldig massa vänner samlats för att umgås och lyssna på några band, bland annat Pontus 3 band. Pontus, jag, sebbe, matte och pontus lillbrolla andreas umgicks och hade det gött hela kvällen ut. Pontus påstod att han är rätt trött på att lira i banden han spelar i nu och egentligen vill lägga det bakom sig och börja göra något helt annat, tex. göra musik med mig. Vore skoj, men får se hur mycket det blir av det. Något riktigt skoj är hursomhelst att vi gamla klasskamrater återförenats!

Idag var jag väldigt sugen på att träffa söt, men hon är sjuk och var inte helt pigg på det, och jag tycker också det är bättre att hon får ta det lugnt och bli frisk och må bra! Så istället blev jag hemma, och har pillat musik en hel massa och läst om diverse vetenskapligt nördigt stuff på nätet, har bland annat hittat en bok jag vill läsa.
Tycker de psykologiska aspekterna av religion är väldigt intressant, dvs varför religion finns överhuvudtaget och har faktiskt letat ett tag efter något där religiös övertygelse beskrivs rent psykoanalytiskt och evolutionärt. Av en slump hamnade jag i en dokumentär i SVT häromdagen och mannen som drev dokumentären är snubben som skrivit boken. Vill gräva mig djupare i ämnet.

Nu ska jag varva ner och förhoppningsvis somna i någorlunda god tid, imorgon är det jobb som gäller. Det är jag och Sebbe som regerar frukten från 14-22 dock så det blir inte alltför trist. Grabbarna grus.


Ha det toppen! Hejsvejs


Cubase

Yay nu är det äntligen helg, efter några dagar av kneg och lite sovandes och mysandes hemma hos Söt och annat. Det blir dock ännu mer sovandes och mysandes med Söt i helgen hoppas jag. Ledig helg är grymt.
Imorgon kl 13 ska jag och brollan infinna oss i Vuxenskolan (kul namn!) i handen för att påbörja vår kurs i programvaran  Cubase. 4 lördagar i rad från och med imorgon är det alltså kurs som gäller. Det ska bli kul, mycket skönare att gå ordentlig kurs där man kan samtala med läraren och ställa frågor istället för att sitta själv hemma i 100:tals timmar och beta igenom tutorials osv.
Brorsan sa nåt jobbigt igår, han tyckte jag skulle bestämma mig ordentligt för vad jag vill pyssla med på fritiden. Han ville att jag skulle bestämma mig för om jag vill hålla på med musik, bild, film eller whatever och sen verkligen köra ett spår ordentligt. Men jag gillar att småpyssla med olika saker, ena dagen är jag sugen på det ena och andra dagen på något annat, eller ingenting alls. Nä jag fortsätter nog och småpillar med allt möjligt istället, som Strindberg.

Efter kursen ska jag träffa Söt men jag vet inte än vad vi ska göra, jag har under flera dagar nu kännt ett sug att gå ut på en lång promenad eller nåt någonstans, men jag får väl se vad Söto säger om det.

Ha en fin kväll!


Apor är vi allihopa



Älskar denna! :D

Min mobil har spasmer

Snart är det jimmyboys födelsedag och det är snart dags för lite pyssel vill jag lova!

Jag måste bunkra ner mig i sängen och SOVA, för jag ska blotta tänderna för tandreglerare (torterare) Rodling imorgon och jag vill helst undvika att somna i tandläkarstolen. Min mobil har fått tuppjuck, den stänger av och på kameran om och om igen och i förrgår började den helt plötsligt vibrera, utan att någon ringde eller messade, och fortsatte oavbrutet oavsett vad jag tryckte på. Det enda som hjälpte var att stänga av den fast den seglivade prylen hängde med bra länge ändå, trodde först den skulle fortsätta trots avstängd. Väntar bara på att den ska få för sig att väcka mig mitt i natten.
Inte konstigt att batteriet knappt aldrig tycks vara fulladdat längre om den håller på med spasmer och frenetiska blinkningar stup i kvarten.
Jag behöver mobil-medicin.

Här nedanför hade jag slängt in lite bilder från mobilen om den varit mer villig att sammarbeta med mig.


Dags att sova! Hejhopp

I love eco

Två gubbar står och diskuterar vilka äpplen de ska köpa.

- "Vad är grejen med ekologiska äpplen? Är de godare eller nåt?"

- "Nä, bara dyrare."



Det irriterade mig.

RSS 2.0