Balloon


And all we ever were, just zeros and ones


Wacom

Det har varit massa jobb och sånt så har inte direkt känt lust att skriva. På jobbet har jag dessa senaste dagar råkat ut för diverse saker, bland annat blev jag ordentligt utskälld av en galen tant som tyckte salladen var dålig (vilket inte var mitt fel, utan de som jobbade förmiddags) och stod och gapade om att "tur att inte tv är här!" osv osv. När sådant händer är det bara att låta kunden skrika (låta det gå in genom ena örot och ut genom andra), beklaga (200 gånger) och ta hand om situationen samt kompensera kunden på bästa sätt. Något annat som hände var att Ullis var sjuk igår så istället för att hon jobbar med mig fram till kl 19 så var jag själv på fruktavdelningen till stängning,16-22. Jag kirrade biffen och Thomas (ansvarig) sa att han är stolt över att jobba med mig.
Mitt under det passet kom också en man i ca 30-årsåldern med hästsvans, skägg, kavaj och hela köret och sa att han höll på med en långfilmsinspelning och letade efter ett kylrum med kaklade väggar och järnport för att ha med i en sekvens av filmen. Tyvärr hade vi inte det så jag fick göra honom besviken, glömde bort att fråga vad han eller filmen hette... så om någon ser en svensk scen med en inzoomning av en järndörr in till ett kylrum där en kvinna sitter fången, hojta till! Hähä

Men det finns något annat kul att skriva, nämligen att jag köpt en Wacom Intuos3 :D
Jag har aldrig använt en Ritbräda seriöst förut så det är lite knepigt att vänja sig såhär i början, vilket det tydligen ska vara, men det är sjukt roligt och ett galet användbart redskap i photoshop och annat. Nu är det bara att tanka Corel Painter och öva som en galning så att man kanske blir lite skillad, plus att jag måste ta igen några år av uteblivet skissande/ritande :(

Mitt första test av Wacom:


Large Hadron Collider bilderna som aldrig visades

Synd att det gick som det gick

Large Hadron Collider Live Webcam Recording

W R M

 

White rose movement - Girls in the back

Todd

Ja i lördags var det inventering så det var bara att pallra sig upp halv 5 och tvångsäta en stor frukost för att sen cykla till jobbet. Senare på dagen kom Söt hit och vi hade det bra, vi kollade på Sweeney Todd vilket inte var nån jättehöjdare enligt mig iaf, även om jag älskar det mesta annat av Tim Burton. Bara vissa musikaler är najs och denna var inte en av dem! Men vi hade mys ändå och jag kämpade för att hålla ögonen öppna hähä. Vi åt massor av gott tills magen gjorde ont och somnade gott, jag däckade på en halv sekund tror jag. 
Igår var vi hemma här och chillade och gömde oss för det kalla vädret ("föreningen" Gräv Bort Skåne kan väl utvidga verksmaheten lite och gräva upp hela sverige och bogsera ner det en bit närmare ekvatorn istället, det vore nice, tack på förhand!)
Idag har jag hurtat lite, sprungit och tränat och sånt ett tag, måste få igång träningsandan och jag känner att den börjar komma faktiskt. Resten av dagen får jag se vad jag använder till.

KRAM!

RSS 2.0