Skärmarbr..... Skärholmen!!

Woh, jag måste skriva en rad om de två senaste dagarna som jag tillbringat med Söt och haft riktigt riktigt bra. Igår drog jag till staden på egen hand och flöt runt, köpte en skjorta och på Levi's träffade jag Nisse som är en barndomsvän till min brorsa, vilket betyder att han mer eller mindre följt min uppväxt sen jag var en riktig liten plutt som, oftast på mammas uppmaning, hängde med dem och var jobbig under gemensamma familjefester osv. Vi pratade först bara allmänt och efter ett långt samtal var jag på väg att gå när han lyckades klämma in "... men du kanske var här för att kolla jeans?" och jag då svarar "ja jag är ute och letar efter kläder så varför inte." och någonstans där fastnade jag i försäljarfällan som till slut resulterade i ett par limited edition-jeans med 25% kompisrabatt i handen. Inte helt fel iofs då jag behöver nya byxor.

Efter stadsbesöket bar det hem till Söt som hoppade på mig ifrån sitt gömställe bakom några buskar eller så, ninja-skills!
Vi mös och åt glass och mös ännu mer, jag sov över.
På morgonen idag lät Söt mig (sömntutan) sova medan hon gick ut med Albin, samt incisterade på att ordna frukost åt oss. Puss på dig Söt för att du är så snäll.
Resten av dagen var vi supereffektiva och gjorde först en runda i city där jag köpte material till en hemlig födelsedagspresent och kollade skor och ringar. Foot locker hade inte storleken av en viss sko jag gärna ville köpa och de kunde heller inte beställa in dem. Detta leder inlägget in i miraklet, nämligen köpcentrumet i Skärholmen som vi planerat sedan tidigare att åka till! På foot locker där hittade vi skon jag ville ha, den fanns bara kvar i 2 storlekar, och en av dem råkade vara 42,5 vilket var precis storleken jag var ute efter.
Och utöver att de hade skorna jag letade efter så var, åtminstone en i, personalen på foot locker där extremt hjälpsam och trevlig och köpcentrumet var för övrigt ruskigt bra och hade de flesta klädbutiker man behöver plus (ett stort plus) New Yorker som är en riktigt bra och dessutom relativt billig butik. Nu slipper jag och Söt åka tillbaka till Köpenhamn varje gång vi vill handla på new yorker.

Så veckans tumme upp går till skärholmens köpcentrum.

Och massor av pussar går till Söt för att hon är underbar och för att vi är så glada och bäst och hade det toppen. <3

Copyright issues

Youtube har numera något avancerat irriterande datoriserat system som känner av om man använt copyright-skyddad musik i sin video, vilket jag hade gjort i videon jag tänkte lägga upp från installationen i kulturhuset.... jag tänker inte böja mig för dutuben dock, blir en kul utmaning att på egen hand hitta ett sätt att psyka deras system. Det gör jag dock imorgon eller så, för nu ska jag syssla med annat viktigare.

Wish me luck anyway.

Energi

Idag har jag knegat och slitit och igår kom jag fram till att jag inte kan hålla på och sega, jag måste göra något... bli något, skapa något, whatever! Jag vill plugga vidare, nu egentligen men jag tvingas vänta till nästa höst för det finns knappt några utbildningar som startar till våren.
När lönen kommer ska jag antagligen köpa skivspelare och då ska jag piska mig själv till att bli skillad för det vet jag att jag kan bli om jag bara tar mig i kragen, jag vet att jag kan åstadkomma en hel del om jag bara tar mig i kragen. Blir jag skillad så kan brorsan fixa spelningar åt mig. Inspirationen och energin finns inte alltid där bara, men jag måste pressa mig till att vara produktiv även fast den inte gör det för annars händer inget. Så mycket man vill men så lite man gör, bör bli ändring.

Nä nu har jag frustrations-överskottsenergi som jag ska ta ut genom att träna tills jag storknar.

2 små kaffe latte irish cream - 66 kr

Nu är mina två lediga dagar snart slut! Igår var jag hos tandhygienisten Kattis som viftade runt med diverse metallverktyg i min mun och gjorde rent samt övade slicing på mitt tandkött och pratade skit om Blondinbella samtidigt. Kattis tycker att Blondinbella ser ut som en gris och att Papa Di är en gris som slår sin flickvän. Jag blev ren i munnen och underhållen på samma gång, inte alla som har så kul hos tandhygienisten tippar jag. Efter blodspottande och fluorskölj gick jag därifrån, en tandborste och en topp-andedräkt rikare.

Efter det mötte jag upp med Söt, vi åt kebab och tog ut pengar sen for vi hem till Söt och däckade på sängen, båda två för ovanlighetens skull. Det var mys och Söt blev pigg och när hon blir pigg då är det dags att kittla mig, och jag blir attackerad. Vi tog en powerwalkpromenad till Bea för att handla godis till mig och sen powerwalkade vi vidare hemåt. När man powerwalkar bör man svänga lätt med armarna också för att få bra flow och då går det inte så bra att hålla handen kom vi fram till, och jag vill ju hålla hand med söt, så om någon har någon lösning på detta får de mer än gärna hjälpa till. Pussar till min söt!

Idag åkte jag in till staden och träffade Jimmy när han slutat plugget, jag bjöd honom på kaffe. Två kaffe latte med irish cream på espresso house - 66 j*vla kronor. Helt sanslöst, hur kan kaffe vara så dyrt? Okej för att det var gott men låångt ifrån värt det ändå. Vi drev omkring i olika butiker, lekte med Jimmys för tidiga födelsedagspresent (pacemaker) och drev runt lite mer. Vi hade väldigt skoj i Åhlens hem-avdelning, tro det eller ej, och vi blev själva förvånade över att vi faktiskt hade kul där av alla platser. Vi har tradition att alltid besöka kulturhuset vilket vi också gjorde idag, de hade en ganska nice utställning/arrangemang eller vad man ska kalla det. Jag filmade lite där och lägger kanske upp det i ett senare inlägg.

Nu sitter jag och äter satsumas och rester av godis från igår och funderar över vad jag ska göra, tror jag ska rita lite eller pilla musik.

Hejhopp!


Nine inch nails - Non-entity


Smokebud


Skooouuwne

Jag är sämst och rutten på bloggningssidan!

I helgen var jag faktiskt i Skåne med söt och hennes mamma och massor från hennes jobb. Det var riktigt skönt att komma bort lite, byta miljö, åka massa buss och se hur fint det är i Skåne igen på typ hundra år, minns knappt senast jag var där för då var jag plutt och bodde med päronen på diverse bondgårdar ute på vischan, jagade höns och sånt man gör på bondgårdar.
Annat var det nu dock, första heldagen drog vi med tåg över Öresundsbron till köpenhamn där vi gick en sväng i innerstan (antar jag att det var?) samt handlade lite på New Yorker. Hann ju inte se så mycket av staden men det vi såg liknade ungefär Stockholm fast med färre fina hus och skräpigare, men nu har man varit där i alla fall och det var trevligt ändå! På kvällen åkte vi med en färja fram och tillbaka mellan sverige och danskland, på skeppet åt vi god mat och hade det bra.
Dagen efter gled vi till Kiviks äppelmarknad och kollade årets gigantiska äppeltavla samt åt äppelburgare, gick i fågelbajs och njöt av det fina vädret. På kvällen blev det stormiddag med strömming/sill som några medresenärer fiskat upp dagen innan och efterrätt. Det var gott och riktigt mys, middagen avslutades med lite sång och gura.
Sen på Söndagen var det dags att åka hem igen, väl hemma kändes det tomt och tyst eftersom päronen fortfarande låg och stekte på någon balkong i Barcelona men mest för att Söt inte var där.
Allt som allt var det mys och riktigt nice att se Skåne igen, kanske är jag estet-tönt men det bästa var nästan att njuta av hur fint det är i Skåne, husen, landskapet och allt, och att få vara med Söt såklart.

RSS 2.0