Pix

     
  
  

Tömde mobilen på bilder, här är ett urval.

Päronglögg

Idag var en bra dag trots slitigt jobb, eftersom man fick vakna upp tillsammans med Söt.

Igår handlades det julklappar i staden och nu känns det som att allt är klart, förutom inslagningen. Efter ensamt springandes i stan ett tag bar det av hem till Söt där vi bakade pepparkakor. Jag gjorde, av gammal vana, väldigt tunna pepparkakor som dessvärre inte klarade Gran-canaria-solen lika bra som de andra, för de blev svarta. Men efter den läxan blev det många fina pepparcakes och lite senare åkte vi hem till mig där vi tittade på Love Actually och hade det mys.

Resten har mest varit jobb, det är fullt ös såhär innan jul såklart.

Idag inhandlade jag en flarra kiviks päronglögg bara för att testa tillsammans med Sebbe någon dag.


Jag skriver mer när jag har ork och motivation. Ha det bra, hej!

CDJ-800 MK2

Ikväll har brollan och jag beställt mina CDJ-800 MK2 så snart kan det börja liras musik.

Med detta kommer såklart att jag måste införskaffa massvis av brännskivor för kompispris hos Sunkan på teknikmagasinet samt att jag måste ta tag i min musikmapp. Tyvärr har jag alltför sent lärt mig vara duktig och fixa till namnet på en gång på låtfilerna jag laddar ner. Jag har mer eller mindre låtit dem vara och bara slängt in dem i musikmappen efter att de skräpat i download-mappen och lyssnats sönder i winamp ett tag. På senare tid har jag blivit duktigare, men det förändrar inte att jag har en mapp på över 1000 låtar som heter något i stil med
05-_coffee_jims_choir_ft_jiM_-_eating_my_noodles_(with_extra_chili_mix) som måste ändras namn på, låtinfo, kolla att det är minst mp3 320 bitrate osv osv.

Nu efter att jag suttit ett tag på kvällen har man som tur är fått in lite rutin på det och hittat lite bra system att göra det på men ändå, ge mig någon som kirrar det åt mig, mot betalning i form av pepparkakor typ :)

Äsch, det är bara att bita ihop, det är mitt eget fel (eller de som är dåliga på att rippa musik) som inte tagit tag i det från början. Det positiva är att man ordentligt tittar igenom all musik man har och därmed hittar en hel del gött som man glömt bort att man har. Testa!



Hejhopp!


Widescreen + HD + Youtube = Happyface

Tekniken går framåt, youtube streamar HD, och dessutom bättre än redan existerande hemsidor som special-nischat sig för ändamålet. Hurray.


Helgmys

I fredags var jag och Sunkan (Matte) på Marie Laveau där hans polares eventföretag anordnat party, vi umgicks massor och röjde och hade det allmänt nice. Igår var det lördag och efter en städningsrunda i mitt rum gick jag och mötte Söt som trots sjukdom och sent på dagen kom hit och övernattade. Och det var sjukt tur det för annars hade vi inte haft det så toppenbra som iaf jag tycker vi haft. Idag hade vi det också mys och var dessutom på en promenix genom, för Söt, ännu ej uforskade delar av "Landet" aka Västerhaninge.
Mot kvällen hann vi dessutom med att kolla lite på någon halv-B film med tjejen som spelar Sabrina tonårshäxan. Jag kan tyvärr inte dra filmens story då jag halvsov ovanpå Söt hälften av den. Men jag minns i alla fall telia-reklamerna med Roland Gunnar* och Monicas paketutdelning mycket väl. 8-)

*google failed me :(

Väl hemma efter att följt med Söt en bit hem har jag pillat klart min del på mitt och Simpas lilla musikprojekt och skickat vidare till honom.

Nu ska jag lyssna vidare på Evol intents prima remix av The Autumns "Killer in drag".
Hejhopp!



The Autumns - Killer In Drag (Evol Intent Remix)


RSS 2.0