Release

Jag älskar dig


luos

I GOTTA GET MY SOUL BACK

SAE

Brollan har hittat en intressant högskole-kedja som han tycker att jag ska ansöka till. Som jag fattat det så finns det några i Sverige och även större i USA. Man pluggar kurser eller fulla program här i Sverige och sedan kan man utöka sin utbildning om man vill genom att åka till USA i framtiden och fortsätta studierna på de större SAE-skolorna för att exempelvis erhålla en Master-examen.
SAE utbildar inom elektronisk musikproduktion, film, ljudteknik etc.

Där tycker brorsan att jag ska plugga iaf.

http://saestockholm.ath.cx/

Midsommar

Tänkte skriva några rader om midsommar. Först på midsommarförmiddagen kom brorsan och jenni hit för att äta midsommarlunch, ni vet en sån traditionell en med sill och hela baletten. Det var gott och vi hade trevligt, Fenja också medan hon brutalt bet sönder cigarettpaket och servetter och spred ut bitarna över vår trädgård (och lite av grannarnas). Till slut kände jag att det var dags att kila mot Tyresö, Söt var redan igång med maten när jag ringde från bussen och väl framme åt vi middag för att sedan mysa och se en film, trodde vi, för dvd-spelaren eller nåt var på dåligt humör och vägrade spela upp nåt ljud från dvd-filmen efter en stund. Vi provade igen men samma sak hände, fast en bit längre in i filmen. Vi slopade den idén och såg på nån film på TV om japanska kvinnor eller whatnot. Hursomhelst var det mysigt och Albin var med och hade det chill han med. Vi åt två efterrätter och båda var smarriga.
Btw, Albin snarkar som en galning.
Dagen efter tog vi med Albin för att köpa frulle och så, vi städade lite och åkte sen hem till Söt för att spendera resten av kvällen där framför The Aviator som även den filmen pajade, fast inte förrän i slutet dock. Vi har haft väldig tur med filmtittandet.

Till slut var det dags för mig att glida hemåt (resan tog över en halvtimme längre tid än vanligt pga tågförseningar efter nån nedriven kontaktledning IGEN).

Just nu håller vi på att bygga ihop en ikea-möbel här, en hylla jag ska ha till skivspelarna, stereon etc. och jag väntar även på ett samtal från nån snubbe som ville köpa min gamla spelare och mixer som ville mötas framåt kvällen idag, förhoppningsvis ringer han och då blir det la en tur till staden.

KRAM

14

Jag skrev ett jättebra inlägg men när jag skulle spara kom det upp "sidan kan inte visas" och när jag backade stod det "forbidden", tack för det!

I inlägget skrev jag hursomhelst att jag jobbat igår och idag och att det varit galet slitit pga midsommar-rushen, en miljard barnfamiljer som ska tränga och mosa sig fram genom butiken för att handla vår potatis för 90 öre/kilo som jag och CO. lassade upp typ en binge/minut av. xD
Hursomhelst är inte det det viktiga nu, utan snarare att idag är det exakt 14 månader sen jag och Söt bestämde att vi var tillsammans. Därför är det en galet bra dag idag, och nå som är ännu bättre är min Söt. Tonvis av pussar genom luften till Söt och ännu fler imorgon när vi kan ses och spendera midsommar tillsammans för andra gången.

Så PUSS på Söt och kaanske kram på er andra som möjligtvis läser.


Hejhopp!

Does it offend you, yeah?


Sleepyheads

Idag blev jag överraskad av Söt som åkte hit helt utan förvarning, vi låg och njöt av att göra ingenting eftersom vi båda var så galet trötta osv av diverse anledningar. Nyss följde jag Söt till Älvsjö och kom precis hem, dags för middag nu!

Hejhej.

Snabba ord

Tänkte bara slänga in några snabba ord om helgen som gått, eller snarare fredagen. Jag var nämligen på Håkan-spelningen på grönan med Söt, vi åkte dit 4 timmar innan för att slippa betala extra inträde och därefter väntade vi ganska så tålmodig bland annat tillsammans med Rosanna och CO. tills det var dags. Håkan var bra och vi stod nästan längst fram, jag gjorde mitt bästa för att försöka hålla min Söt någorlunda fri från knuffandes personer runtomkring. Efter det drog vi med färgan till slussen och åt på donken, det var härligt att få lite mat! :]
Sen följde jag Söt hem och åkte därefter hem till mig, sen har jag jobbat både igår och idag.

Igår visade vi vårt sverige-stöd under jobbpasset genom denna obligatoriska outfit:



(tyvärr hjälpte det inte så mycket)

Nu kom jag i alla fall precis hem från Bobban, vi chillade och Bob lirade lite tv-spel.

Ha en toppenkväll/natt/morgon/dag, KRAM!!

<3

Du = Sommar

Träffade Billy på Ikea, fan vad stel han är

Storstädning, besök på Ikea och Martin Timell-händigt monterande i rummet har pågått under de två senaste dagarna. Igår kavlade jag upp ärmarna och rensade bort ALLT onödigt ifrån mitt rum, dvs allt jag faktiskt kan erkänna för mig själv att jag troligtvis aldrig kommer att ha nytta av någonsin. Jag är lite av en sån som lägger undan grejer, stoppar ner i lådor etc. i tron om att de är bra att spara till senare. Efter en tid är rummets alla små förvaringsställen fyllda med trash som jag faktiskt aldrig hade någon användning av. Jag måste ha fått det betéendet av min moster, hon har ett helt garage fyllt med gamla möbler och småprylar (och råttor). Om man rotade ordentligt därinne och liksom la ut alla sakerna på en rad med sortering efter hur gamla de är skulle man i princip få en komplett beskrivning av hela hennes liv sen hon flyttade dit. Man hittar allt ifrån härliga gamla prislappsbeklädda solbrillor då hon sålde krimskrams på gatan under glada 80-talet till dyra asiatiska möbler och turbaner hon snodde när antikaffären hon jobbade i gick i konkurs. Som jag skrev i ett tidigare inlägg längtar jag lite tillbaka till Spanien, och om jag åker dit snart igen tänker jag verkligen ta en titt i hennes garage igen, det skulle behövas en guidad tur nästan.

Back on track!
Storstädningen gick bra och rummet känns fräscht och i god form för en makeover vilket snart ska komma. Idag var jag och päronen på Ikea för att titta ut ett tv-bord och en bänk till mina skivspelare. Vi kom tyvärr hem tomhänta. Vi hittade en bra bänk men den var slut så den ska hämtas nästa vecka. Sen bestämde vi att pappa ska göra ett tv-bord till mig istället, ett mycket enkelt, så han slänger ihop det i helgen.
Nu på kvällen hjälptes jag och pappsen åt att montera upp hållare till mina högtalare, de ska få en lite bättre plats i rummet, en plats det egentligen från början var tänkt att de skulle vara. Vill inte plåga grannarna eller mamma som sover så jag testar om nya placeringen gjorde gott imorgon.

PS. Blocket är klockrent har jag kommit på, så jäkla enkelt att sälja grejer man egentligen inte behöver längre och folk nappar fort som attan. Har lagt ut min tokgamla mixer och skivspelare för ett (om man har någon som helst koll) högt pris i förrgår och har redan fått svar.


Picknick

Yay, igår förmiddag stod jag och söt och fixade smörgåsar och allt möjligt annat eftersom vi tänkt glida på klassisk picknick. Det var Söts idé och den var BRA för vi hade tokmys där vi chillade på långholmen hela dagen och åt våra smörgåsar och jordgubbar och sockerkaka (bakad av söt).

Efter picknicken gick vi till Slussen där vi köpte lite att äta på Mcdonalds och tog med det och satte oss vid kanten till vattnet. Vi satte oss först på en jättefin obemannad bänk. Men Söt upptäckte snabbt varför den var obemannad, en illaluktande sopcontainer stod precis bakom. Så vi flyttade oss.


Idag stod det egentligen bad på schemat men det är inte jättestekigt väder så får se hur det blir med det. Jag ska hursomhelst förbi plugget och lämna in några böcker till min engelska C-lärare som jag inte fick chansen att langa in förra veckan.


Ha en fin dag, KRAM

Student och helg med Söt

Som jag skrivit tidigare så var det student på gång och nu är det avklarat!! I torsdags tog jag studenten. Klev upp redan kl 6 för att få skjuts till champagne-frukosten hemma hos Emelie. Där satt hela klassen ute i solen och njöt skumpa och jordgubbar. Vi signade varandras studentmössor och umgicks tills det var dags att glida till plugget. I ett gäng taxibilar for vi till plugget.
Upplägget i skolan bestod av fotografering, uppträdande i aulan (vilket såklart innebär tal av rektorn), lunch (vilket såklart innebär ÄNNU mer tal av rektorn) och lite fika i klassrummet med vår mentor och stuff. Vi fick betygen och jag hade väl en kompott av allting och 15 fina MVG som jag gillar starkt.

Väl dags för utspringet stod alla i en fet klump innanför dörrarna och pressade och hojtade och skrek som galningar, efter en lång varm väntan fick vi "springa" (snarare pressa, klämma och krossa oss) ut till den gigantiska samlingen människor och skyltar. Det kändes hopplöst att stå där uppe på trappan och försöka se mina väntandes groupies, SOM TUR VAR kom Söt uppspringandes till mig där och fångade upp mig :)

Studentkvällen var nice, firades med chill umgänge hemma hos mig med Söt, Bror, Jenni, Kjelle, Christer, Jimmy, Jimmie, Fenja, Simon, Bobblet. Jimmy stod som fastklistrad vid skivspelarna nästan hela kvällen med ett lyckligt leende på läpparna haha. Jag hade galet trevligt men var lite trött pga tidiga morgonen så jag och Söt bunkrade oss i sängen strax efter att Jimmy och Jimmie kilat hemåt. Vi sov skönt till dagen efter då vi gjorde ett ryck och pallrade oss in till Kungsträdgården och lyssnade (och hälsade) på Lasse Lindh. Söt ordnade en fin signerad flagga till mig hähä.

På kvällen var jag och Söt här hemma igen och fixade middag, åt middag, åt efterrätt, mööööös och hade det klockrent bäst! På lördagen hade vi en skön dag då vi bara låg i solstolar i trädgården och sög in sol och åt glass och sådant härligt tills det blev kväll och dags att fixa 2 extremt goda (lite pga den otroligt hungriga stackars magen) pizzor. Efter middagen låg vi och hittade på fina ord för varje bokstav i varandras namn tills det tyvärr var dags för Söt att bege sig hemåt. Jag följde henne till älvsjö, väntade tills hon hoppat på bussen och kilade sen hem igen för att städa och fixa lite inför idag då mina päron kommer hem igen.

Det har varit en toppenstudent och toppenhelg (mest tack vare Söt) och jag har bara glada minnen att se tillbaka på. Pussar i tusentals till Söt för att hon är hon helt enkelt.

     

Bilder tagna av Söt

Just like an ocean

Idag snurrade jag runt i plugget som en galning. Min klassföreståndare Doris var glad idag :O Igår var hon sur som en citron. Hon är i klimakteriet utan tvekan. Jag hämtade mina bilder hos Fia och sa hejdå till henne och så, sprang runt över hela skolan och lämnade in böcker till olika lärare.
Sen fick jag sms av Söt som sa att hon skulle komma hit, så jag tajmade hennes tåg med 2 glassar som vi åt på vägen hit. Här har vi i princip bara tagit det lugnt i varsin skön stol i trädgården.

Nu kom jag precis in efter att ha följt Söt till Älvsjö, hon skulle hem och syssla med hemligheter... kanske något till imorgon... hmmm... ^^

Imorgon tar jag studenten! Skönare än skönast fast det känns som om jag redan slutat efersom det inte har hänt något alls i plugget senaste dagarna.


KRAM!

Mobil på vift

"du glömde skriva om det viktigaste! att du glömde din mobil :("

Jajuste, min mobil hamnade på vift, eller ja, inte på vift direkt för den var ju i trygga händer hos Söt. Glömde den på morgonen i söndags när jag drog till jobbet. Under tiden den var borta ficka jag 2 sms, varav ett var ifrån Bobblet och Söt svarade på det. Det kändes nästan lite gött att ha nån som tar hand om mobilen och svarar på sms haha.


Brorsan langade en bild till mig häromdagen som han tyckte jag skulle pilla lite på i Photoshop, han vill ha en scary bild att använda i samband med promotion av sig själv för att få spelningar och stuff haha.

Detta var vad jag orkade göra iaf:

   


Helg och lite mer

Ja nu har jag flyttat bloggen eller vad man nu gör och jag hajar inte alls vad det ska vara bra för eller varför man måste göra det och jag orkar inte bry mig heller för afangagagag shh wiiij dags att blogga!!

 Helgen var som redan nämnt fylld med jobb, den spontana händelsen som förgyllde helgen var dock att på lördag kväll åkte jag hem till Söt! Vi kollade klart på "Goodbye Lenin", blev besviken förut när jag behövde åka hem precis innan slutet i filmen. Vi mös och hade det bra. Två Polly-godisar som rymt ur påsen och på något vis hamnat i sängen tyckte jättemycket om min strumpa och mina byxor  och smetade in sig för glatta livet tills jag upptäckte dem.

Nästa spontana beslut var att jag sov över hos Söt, eller det var kanske inte så spontant för palla åka hem när man kan vara med Söt istället. Vi pallrade oss båda motvilligt upp strax före 6 på söndagen så att jag kunde bege mig mot jobbet. Åkte först med tuben till stan och sen pendeltåget till handen och från handen knatade jag till Ica Maxi. Under tiden jag gick njöt jag så mycket jag kunde av att blunda, jag höll nästan på att somna gåendes, vilket säkert hade varit skitbra för det tog ungefär 30 min att gå och på den tiden hade jag ju även hunnit få en finfin powernap, 2 flugor i en smäll liksom.

Igår, måndag, träffade jag Söt igen på eftermiddagen, vi låg en stund och chillade på en filt i Fatbursparken, åt burgers och åkte sen hem till Söt. Vi mös och hade det bra som vanligt! Puss på Söt

NU ska ut och sätta mig i trädgården med musik och njuta av solen, hell yeah.


KRAM!

RSS 2.0