Icaaaaaaa

Ja igår spenderade jag dagen med Söt därav föregående inlägg. :) Och idag har jag jobbat. Jag lyckades fixa jobb åt en polare på 2 dagar, han fick förtur över diverse 100-tal andra sökande och är nu anställd hux flux. 
Just nu sitter jag och häller i mig hinkvis med mjölk och är pigg av glädje att vara hemma men trött i kroppen. Imorgon kommer Söt hit efter plugget, det ska bli trevligt, då får hon äntligen se min nya tv som hon längtat efter så, och jag får pussa på henne som jag längtat efter så, fair enough.

KRAM!

Söt

Du är finast och underbarast! <3 Njut av dagen idag. Pussar!

Fint väder... eller vänta

Idag var det sol och varmt och klockrent väder. Sen kom det lite moln... och lite eh, regn... och sen small det... ganska högt. Det gjorde ont i öronen.



Blixtnedslaget såg ut att vara bara några hundra meter bort men filmade såklart åt ett annat håll precis när den slog ner, kollar man noga så ser man att det blinkar till dock  -___-

Yay

Dagen spenderades med Söt, vi sprang runt på stan samt åt klockrena texas-hamburgare. Mot kvällen bunkrade vi oss hemma hos Söt och hade det mys.

Pussar till dig Söt!


16

Idag är en toppendag och jag älskar dig Söt!

Passionsfrukt

En hel del massa dagar har gått och de har väl används till musikpillande, umgänge och sånt annat nyttigt tidsfördriv. Nu sitter jag hos Söt och sippar på ett glas "passionsfrukt - kolsyrad läskedryck" och surfar blint på nätet i väntan på att hon ska komma tillbaka från duschen. Idag gick vi en runda i ung08-festivalen efter Söt slutade jobba (var sista dagen idag och hon ser fram emot att äntligen få sova ut ordentligt) och lyssnade på Ida Maria på lilla scenen. Vi hann också med ett besök på Cubus där jag för den otroliga ovanlighetens skull hittade 2 snygga tröjor i deras nya inte allt för hemska kollektion, de inkasserades och sen åkte vi som packade sillar i tuben hem till Söt.
På kvällen har vi kollat på Saw 2 på tv och tryckt i oss godis, mys!

Ha det gutt, KRAM!

Grill

Igår var jag hemma hos Söt, vi mös, pratade, kollade på PS. I love you och tryckte i oss popcorn och choklad. Det var härligt. Idag ska moster, kusin, bror och jenni komma hit och grilla så det är det som händer idag helt enkelt. Beroende på hur länge folket stannar kanske jag tar en tur till staden för att se på diverse festligheter som tar plats där idag.



KRAM

TV

Jahapp, de senaste dagarna har fyllts med tex. stekande med brorsan och Love i stan, kollandes kläder och även biobesök (dark knight), bli attackerad av ett galet regnoväder och motvind iklädd bara linne och shorts vilket resulterade i en dyblöt framsida och en snustorr baksida, inköp av TV med bror och Jenni och sällskapat kusinen och hennes nyinköpta kattunge vid namn Findus samt en hel del annat.

Nu städas rummet och snart ska jag hitta på något med någon, antagligen Bob.


Och jag vill på koncert, NU.


Ge mig NIN - Lights In The Sky Tour här i stockholm, inte i USA, tack!


Grill

Jahapp, semestern rullar väl på med chill i värmen, vänner, Söt och annat. För några dagar sen var jag och Söt vid sjön @ Hellasgården och badade, det var fett trevligt. Först gick vi hundra mil åt fel håll, sen gick vi tillbaka och gick dubbelt så långt åt andra hållet runt sjön eftersom jag var envis och ville ha en lugn plats för oss själva och det hittade vi också. Det var lite halvknepigt att gå i vattnet så Söt kom inte längre än till magen typ men jag doppade mig. När vi hängt där ett tag gick vi dock till den lite mer befolkade stranden där både Söt och jag badade. Det var en skön dag helt enkelt.

Idag finns lite olika planer på gång, men det verkar som att min bror vill ha ut mig hem till honom så vi kanske kan köpa min tv, pilla musik och annat soft. Får se dock vad som händer


KRAM!


RSS 2.0