Annandag Jul

Nu ska jag fortsätta där jag var igår, blev för trött så jag stannade vid juldagen. På annandagen vaknade jag upp rätt sent (förståeligt nog), och ganska snabbt blev planen att Söt skulle komma hit. Efter en timme mötte jag henne och vi drog hit. Vi var här ett tag, fixade framåt kvällen middag, det blev gott, det blir det alltid (enligt mig iaf) när vi lagar tillsammans. Att laga mat tillsammans är mucho mycket mer nice än att laga själv.
Efter middagen åkte vi hem till Söt för att gå ut med doggen. När det var gjort åkte vi tillbaka hem till mig. Värt att nämna är att jag i väntan på bussen upptäckte en grymt god godis i påsen jag plockat ihop på Könsum, en godis jag inte prövat förut, nämligen denna:


Sur päronflaska (Gillar ni päron, KÖP den for fuck sake)

Anyway, vi åkte hem till mig där vi drack varm choklad och glögg, åt chokladpraliner, After Eight och godis och diverse annat smarrigt samtidigt som vi tittade på Amelie Från Montmartre, vilken var väldigt bra. Vi hade det så mys det går att ha och somnade så småningom. Dagen efter blev det mer film och mys.
Allt som allt underbar tid med min Söt som jag redan längtar efter. Pussar, bara till dig.

KRAM!


Juldagen, Monday Bar

Såhär såg det relevanta av dagen ut, väldigt kortfattat:

Sticka till brorsan vid 6 för att äta julmatsrester, invänta allt folk och förfesta.

Vit belair-limo väntandes utanför huset vid halv 10, vilken (laddad med skumpa) tar oss till Monday Bars fest i Göta Källare där brorsan (DJ Agazuto) och Kjelle (Nosram) har exklusiv back-to-back-spelning mellan 12:00-03:00.

Vi anländer, går in gratis, cruisar runt lite på nedre golvet i väntan på 12-slaget.
Vid 12 drar brorsans spelning igång och det är konstant totalt galet lyckligt festande till klockan 3. Det blev brorsans bästa spelning hittils. Alla som var där älskade det, alla var helt sålda. Bigups brorsan säger jag :)

Jag (och övriga gäster) hade en helt klockren kväll! Jag träffade många galet trevliga DJ's och fest-vänner till min bror, vilka många av dem överraskande nog redan kände till vem jag var, umgicks med Love och hade det bäst.

All and all good.






image28
Jag krängde Christers rave-brillor för att passa in lite bättre, jag och Love garvade åt mig. :)

Julafton

Jag börjar med ett försenat inlägg om lite hur min julafton såg ut. På förmiddagen kom brorsan hit och hämtade upp mig, vi åkte till att börja med hem till honom och slappade ett tag. Vid eftermiddagen fortsatte jag, brorsan och Jenni hem till Jennis mamma där vi fikade lite, njöt av julmat, öppnade den lilla högen julklappar och inväntade Kjelle, en polare till bror. Lagom till Kjelle anlände skulle Jennis mamma dra och jobba så vi packade ihop julklapparna och den godaste maten och stack tillbaka hem till brorsan.
Jag, brorsan, Kjelle, Jenni och Love (som anlände till bror) chillade och umgicks hela kvällen, lirade Buzz (frågespel till Xbox) med filmfrågor, drack, käkade vildsvin- och älgkött som Love tagit med och hade det gött.

Jag måste ge cred till Love för att han är en så skön lirare. Han och jag har väldigt lika intressen, musiksmak, värderingar och sätt att se på saker. Det är en fröjd när han är med i umgänget, finns alltid något vi kan snacka om. Jag och Love avnjöt några cigarrer på balkongen och pratade musik, träning (parkour och kampsport), livet och allt möjligt.

image26   image27
Love, lite dragen.                         Jag, psycho.



Satt och chillade med Fenja, Agge och Jennis hund. Korsning mellan bullmastiff och rottweiler.

"Nytt inlägg"

Ja här kommer det "nya inlägget" som är så galet eftertraktat hä hä. Tillägnat mina två mycket hängivna läsare!

Ja den här fredagen och lördagen jobbade jag 15-23 båda dagarna. Det var tungt som fasen pga julrushen. Jag har t.o.m träningsvärk i ben och armar idag haha.
Men det som är värt att skriva om är att igår efter jag jobbet läste jag ett meddelande ifrån söt där det stod att hon kirrat en överraskning till mig. Jag trodde först att det var något jag skulle få ab henne eller liknande, men det var något mycket mycket mycket bättre, och gjorde mig så galet glad att jag inte vet vad. Hon stod nämligen redan hemma utanför min dörr i kylan och väntade på mig när jag hade slutat. Så jag kom hem för att mötas av bästa tänkbara välkomnande efter en tuff dag på jobbet. Sowz är mitt finaste och hon vet hur hon gör min dag. Gör min dag mer än hon gör av att bara finnas dvs. Massor av pussar på dig.

Sussie sov såklart över och man kan säga att vi idag har firat "lilla julafton". Vi åt nämligen en lunch bestående av sill, köttbullar, skinka och rödbetssallad bland annat. Vi bakade även en sockerkaka som vi åt tillsammans med varsin kopp varm choklad med marshmallows i samtidigt som vi tittade på film.

Till slut blev Sussie tyvärr tvungen att åka hem och jag följde till Älvsjö som vanligt och åkte därefter hem igen. Sedan dess har jag bara ätit och tagit det lugnt.


image23 image24 image25

Hafghg

Jahapp ett totalt meningslöst inlägg, finns inte mycket att skriva. Har varit i plugget och haft lite lektioner, inget speciellt. Drog hem och pluggade miljö och slappade. Nu sitter jag är och är galet hungrig men strax är det mat. Efter det blir det mer miljö-plugg. Imorgon ska jag dra till stan och försöka handla lite julklappar och kanske lite stuff till mig själv om jag hittar nåt.

Eftersom detta inlägg suger lägger jag till en slumpad video, woho....



typ... KRAAAAAM!

(Sun)day

Idag har jag inte gjort något speciellt direkt, var uppe pinsamt länge igår. Var ute och gick med 2 polare och snackade om allt och ingenting, det var sjukt trevligt. Så idag har jag helt enkelt bara tagit det lilla lugna och fördrivit tiden med chill sysselsättningar.
Denna vecka innehåller sista provet, och när det är gjort kan jag slappna av helt och hållet, i några veckor åtminstone. Jag har även kommit på att jag fän måste ta tag i mitt målande, har inte målat någonting på väldigt länge, samma sak med mitt musikskapande och scratchande. Man lovar sig själv väldigt mycket som inte riktigt håller i slutändan men nu lovar jag i alla fall att jag åtminstone delvis skall använda jullovet till att syssla med dessa saker. Har t.o.m två nästan färdiga tavlor som behöver fixas klart.

Nu ska jag strax sova, kanske så får man prata med Söt lite innan nattens sovande. Hoppas jag somnar, med tanke på att jag kanske ställt om dygnet lite knas efter gårdagens kavalkader.

KRAAAAM!

Varm choklad med marshmallows

Jepps igår på fotolektionen kom Söt, hon chillade lite med oss tills lektionen var slut då vi drog till VH, beväpnade oss med marshmallows och godis och sen hem till mig och bara hade det galet mysigt helt enkelt. Drack varm choklad med marshmallows, käkade pizza och mös. Ganska nyss följde jag Söt till älvsjö som vanligt och nu är jag då hemma igen. Var tänkt att jag skulle dra över till Bobblet ett tag och hänga, men får se om jag verkligen pallar göra det.

Och som de flesta nog vet så var det demonstrationer vid Salem idag, nazisterna vs antifa, de köttade varandra och byggnader runtomkring så gott det kunde, som vanligt.
Pappa är brandman och jobbar jour denna vecka så han blev inkallad att hjälpa till att släcka allt som brann osv där. Det värdelösa är att de demonstrerande idioterna kastade sten mot både polis och brandmän, så daddie fick hjälpa till där bland de stenkastande ligisterna, men nu är han hemma, hel. He he


SOV GOTT! KRAM!

Sjukskriven

Nu har jag varit "sjukskriven" en dag från skolan, dvs igår. Idag var jag i plugget, jag känner mig bättre idag. Min röst och hals börjar komma ur det som påminde om ett mycket svårt tillstånd av målbrott. I.o.m detta har jag dessutom självklart varit sjukskriven ifrån bloggen. Alla vet ju att man måste ligga lågt när man är hemma och är sjuk, att man inte får göra något annat än att ligga halvdöd i sängen och hosta slem eftersom annars börjar kanske klasskompisarna tro att man skolkar, är det inte så? ha ha whatever.

Nu är det bara max tre skolarbeten/prov kvar att avklara varav två är ganska små, sen blir det sjukt mycket jullov och ännu mer jullov. Och sen får jag inte glömma att skriva upp att det är jullov.

Resten av kvällen ska jag ägna åt att haffa min gayiga (obs! ingen förolämpning) polare och gå en sväng för att få lite frisk luft, det var ett tag sen.
Och imorgon ska jag träffa Söt, ser galet mycket fram emot det, det blir en trevlig dag.


KRAM!



image22

Micken, släpp ratten!

Kom precis hem ifrån plugget och jag är fortfarande riktigt sjuk, eller det känns som det har nått sin topp nu. Ont i halsen, huvudet väger 4 kilo extra och näsan rinner som Niagara. Men jag är riktigt glad ändå, jag gillar nästan att vara lite sjuk. Man får världens härligaste röst och är allmänt avslappnad och chill bara, så mitt humör är på topp.

Vi fick skjuts av Micken hem, tack för det Micken! Jag testade frenetiskt hennes koncentration och förmåga att inte falla för dåligt grupptryck och hon klarade testet utan problem.

Nu ska jag bli frisk, kanske trots allt stannar hemma imorgon för att förhoppningsvis bli friskare till på torsdag då vi har nationellt prov i matte D.


VARMA KRAMAR (tillsammans med lite härlig förkylnings-smitta)


image21

Granen är lagd åt ett annat håll

Jepp idag stod den där. Blandade känslor, vissa blev illamående, andra (mycket få) tyckte att den var helt okej och pekade på att hela TJUGO (20) kronor faktiskt gick till bröstcancerfonden vid köpet. Ja efter beslut ifrån hemvistrådet har vår hemvist nu inretts med en...




















image20

rosa julgran.



Och angående rubriken så har vår grupp klasser nu mystiskt nog fått ett aningen regnbågsfärgat rykte.


Lussebullens stereotyp

Inte skrivit något på ett par dagar även fast jag kunnat göra det, igår jobbade jag och det var slit på hög nivå, känns som det är fler kunder för var helg som går. Jag har dessutom passat på att bli sjuk, jag är sjuk typ 2-3 gånger om året på sin höjd eeh he he, käkar mycket sallad och sånt.
På lördagskvällen blev jag hembjuden till Bobban, framförallt av hans moster som skrek i bakgrunden i telefonen att jag skulle komma och spela kort med dem. Så det blev till att glida dit, bli bjuden på drinkar och spela kort. Det var mucho trevligt.

Idag var det ännu trevligare, eller snarare så trevligt och härligt det går, för Söt var här. Jag tände massa ljus, julstjärnan och satte på musik och vi mööööös så mycket det bara går. Vi åt även mammas nybakta "lussebullar" som vi egentligen konstaterade att inte vara mer lussebullar än att det var saffran i dem. Mamma trycker i massor med mandelmassa i dem för att de inte ska bli så torra och värdelösa som alla andra lussebullar är, stereotypen för lussebullar så att säga. Så dessa smakade mest bulle med mandelmassa, fast även lite saffran. SJUKT goda enligt mig i alla fall. Så up yours säger jag till alla gamla tanter som står och bakar traditionella tråkiga och torra lussebullar i sina små mögliga kök just nu. :)

Ha det toppen alla! KRAMAR!

image19

RSS 2.0