19 barre

Igår kväll hade jag inga förhoppningar alls om idag, jag trodde inget speciellt skulle hända direkt och jag brydde mig inte direkt heller. Har grejer till plugget som pressar mitt psyke och hade inte direkt trott att det skulle bli mer idag än att vara i plugget (längsta dagen i veckan) och sen dra hem, äta middag, plugga och sova.

Men annat blev det!

Morgonen började med en oväntad men väldigt nyttig present... jag hade inte önskat mig något speciellt och förväntade mig inte heller få något speciellt och det hade varit okey med mig, men istället får jag ett presentkort från Jam på låt säga.. "en summa pengar" som jag ska använda till att köpa ett par av deras flådigaste hörlurar i princip. Jag brukar alltid sno mina pärons hörlurar och de kom därför på att jag behövde ett par utan att jag ens bad om det, så jackpot på den presenten. Tack mina föräldrar!

Sen går hela skoldagen som vanligt, lång och seg, och när den äntligen är slut så vem blir man överraskad av om inte min Söt! Kommer gåendes, finare än någonsin. Hon hade köpt chokladkakor från pressbyrån som vi satte oss på en bänk ute och njöt av.
Därefter gick vi vidare till Rudan och slog oss ner vid en bänk där jag sen öppnade två paket från Söt. Det ena innehöll en vrål-nice t-shirt (som dessutom var miljövänlig ^^ passande nog då jag pluggar natur - miljö), det andra paketet innehöll en flashig ansiktslotion (eftersom Söt ofta tycker att jag är torr i ansiktet).

Faktumet att det hade räckt med att Söt bara dök upp för att göra hela min dag visar kanske hur extra otroligt glad jag är nu. Tack Söt för att du är du och för presenterna och allt. PUSSAR i massor <3


image52

Kommentarer
Postat av: Sussie

hahahaha, katten. btw så tycker jag inte att du är torr utan öken (a) PUSS PÅ DIG ÄLSKOSÖT!

2008-04-03 @ 18:18:19
URL: http://stringbeanjean.blogg.se
Postat av: Sussie

http://neoviolence.blogg.se/

gissa vem! PUSS

2008-04-04 @ 16:11:28
URL: http://stringbeanjean.blogg.se
Postat av: Sussie

http://indiska.com/system/search/product.asp?id=1098

2008-04-07 @ 20:24:15
URL: http://stringbeanjean.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0